Конституційні реформи в Турецькій Республіці в ХХІ столітті - Замікула, Г.О. (Університет «КРОК», 2018)
У статті досліджуються конституційні реформи в Турецькій Республіці в ХХІ столітті – в період перебування при владі Партії Справедливості та Розвитку. Автор аналізує результати трьох конституційних референдумів, які пройшли в державі в 2007, 2010 та 2017 роках, та наголошує на глибині реалізованої модернізації основного закону Туреччини, яка втілилась у радикальне переформатування системи державного управління.
Keywords: Турецька Республіка; Конституція; Партія Справедливості та Розвитку; референдум; Реджеп Таїп Ердоган; конституційна реформа