Адаптація до професійної діяльності: соціально-психологічний аспект - Кондрюкова, В.В. (Університет «КРОК», 2011)
У статті розглянуто поняття, практичне значення, основну мету та завдання адаптації персоналу. Визначено фактори, що впливають на процес її проведення.
Keywords: адаптація; персонал; індивідуальні якості