Енергетика: уроки минулого – альтернативи майбутнього - (:unkn) unknown (Університет «КРОК», 2016)
У збірнику представлені матеріали доповідей учасників ІХ Всеукраїнської екологічної конференції «енергетика: уроки минулого – альтернативи майбутнього», яка відбулась 22 квітня 2016 року на базі Вищого навчального закладу «Університет економіки та права «КРОК». Збірник розрахований на наукових і науково-педагогічних працівників вищих навча льних закладів і наукових установ, студентів, аспірантів та докторантів, які цікавляться акту альними проблемами розвитку сучасної економіки, а також на широкий читацький загал.
Keywords: енергетика; екологія