Ліцензування господарської діяльності (господарсько-правовий аспект) - Француз, А.Й.; Савчук, К.О.; Француз, Анатолій Йосипович (Університет «КРОК», 2018)
У cтaттi poзглянуто законодавче закріплення ліцензування господарської діяльності, зокрема зроблено акцент на правовому співвідношенні та порівнянні Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності» від 2015 р. та Закону «Про ліцензування певних видів господарської діяльності» від 2000 р., який йому передував
Keywords: господарська діяльність; ліцензування; ліцензія; новели