Румик, І.І.Румик, Ігор Іванович2024-11-152014Румик І.І. Ресурсне забезпечення продовольчої безпеки/ І. І. Румик //Вчені записки Університету «КРОК». Серія «Економіка».-2014. - Вип. 36. -С. 37-442307-6968https://dspace.krok.edu.ua/handle/krok/4402У статті розглянуто наукові підходи стосовнодослідження продовольчої безпеки через її ресурсне забезпечення, яке визначає відтворювальні процеси в агропромисловому комплексі. Особливу увагу приділено сучасному трактуванню виробничого потенціалу. Запропоновано напрями вдосконалення існуючих наукових положень щодо визначення продовольчої безпеки на основі відтворювально-ресурсного підходуukпродовольча безпекаресурсне забезпеченнявиробничий потенціалагропромисловий комплексвідтворювальний процесРесурсне забезпечення продовольчої безпекиArticlehttps://orcid.org/0000-0003-3943-639X