Окремі проблеми реалізації відповідальності за скоєння міжнародних злочинів - Лемешко, О.М.; Стрілець, М.В. (Університет «КРОК», 2018)
Статтю присвячено окресленню ключових проблемних аспектів реалізації відповідальності за вчинення міжнародних злочинів, зокрема в контексті закріплення останніх у Римському статуті Міжнародного кримінального суду. Зважаючи на підвищену небезпечність для всієї світової спільноти таких кримінально-правових діянь, як міжнародні злочини, наголошено на необхідності звернення посиленої уваги на пошуки вирішення існуючих перешкод у реалізації відповідальності за їх вчинення.
Keywords: міжнародні злочини; міжнародна відповідальність; проблеми відповідальності; Міжнародний кримінальний суд