Поняття та зміст практики застосування норм права органами виконавчої влади - Костюк, Н.П. (Університету "КРОК", 2016)
У статті досліджується практика застосування норм права, сутнісні ознаки юридичної практики, досліджені фактори, що впливають на виникнення практики застосування норм права органами виконавчої влади.
Keywords: юридична практика; практика застосування норм права