Економічні наслідки перебування Української РСР у складі імперії СРСР 1922-1991 рр. - Черніченко, Крістіна Сергіївна; Андрєєва, Віта Анатоліївна (Університет «КРОК», 2021)
У тезах розглянуто деякі економічні наслідки перебування Української РСР у складі імперії СРСР на тлі політичних подій 1922-1991 років. Акцентовано увагу на конфлікті між ринковими економічними відносинами та адміністративним управлінням в умовах авторитарного режиму. Розглянуто деякі економічні форми утвердження командної системи господарювання.