Видатні економісти "Київської школи економіки" середини ХІХ ст. та їх внесок в світову економічну думку - Гофман, М.О.; Вдовенко, Є.О.; Гофман, Мирослава Олександрівна; Вдовенко, Євгеній Олександрович (Університет «КРОК», 2025)
Тези присвячено дослідженню наукової діяльності видатних економістів «Київської школи економіки» середини ХІХ ст. та розглядається їх внесок в світову економічну думку.
Keywords: Київська школи економіки; концепція економічних циклів; економічний лібералізм; соціальна економіка