Компетентнісний підхід у дослідженні професійної успішності особистості - Лиска, С.І. (Університет "КРОК", 2012)
У статті розкриваються теоретичні та концептуальні аспекти особливостей професійної компетентності працівників податкової міліції в контексті основних завдань психології особистості, які вимагають здійснення системно-структурного аналізу індивідуально-психологічних характеристик у професійній діяльності сучасних податківців, що розглядається у взаємозв’язку зі структурою особистості та її змінах у діяльності
Keywords: професійна компетентність працівників податкової міліції; професійно-компетентнісна особистість