Гнучке управління проєктом "Високоточна оперативно-тактична ракета Сапсан" - Ганя, Роман (Університет «КРОК», 2024)
Під час виконання даної роботи було здійснено моделювання управлінням проєкту за допомогою методології Agile за допомогою Kanban. Для ефективного управління командою, проведено дослідження типів лідерства та інструментів, які можуть використовуватися за методологією Kanban. Також було проведено самоаналіз м’яких навичок для визначення напрямків розвитку, як менеджера
Keywords: управління проєктами; Kanban; системний підхід; м’які навички