Правові проблеми регулювання банкрутства - Олійник, О.Б.; Глаговський, С.В. (Університет «КРОК», 2017)
У статті розглянуто правове регулювання відносин банкрутства, визначено поняття системи банкрутства, соціально-економічний зміст банкрутства, ознаки системи законодавства про банкрутство
Keywords: банкрутство; неплатоспроможність; провадження у справах про банкрутство; правове регулювання банкрутства; учасники справи про банкрутство; законодавство