Загальна характеристика злочинів проти суспільної безпеки - Боровенко, В.М. (Університет "КРОК", 2016)
У статті розглянуто окремі ознаки злочинів проти громадської безпеки. Головною тезою є права і свободи людини, які повинні визначати зміст і спрямованість діяльності держави.
Keywords: злочини проти громадської безпеки; права і свободи людини; ознаки злочинів