Порівняльний аналіз товарів розкоші та їх підробок: намір споживача здійснити покупку та бажання володіти розкішшю - Наумова, О.О.; Наумова, Олена Олександрівна; Наумова, Олена (Університет «КРОК», 2016)
У статті узагальнено теоретичні підходи до класифікації споживачів товарів розкоші та проведено порівняльний аналіз поведінки споживачів товарів розкоші та їх підробок за економічними і психологічними критеріями.
Keywords: товар розкоші; поведінка споживачів товарів розкоші та їх підробок