Митрополит Андрей Шептицький: від обітниці бідності до успішного підприємця - Домбровська, Наталія Романівна; Грабець, Юлія (Університет «КРОК», 2023)
В тезах аналізується економічна діяльність митрополита Андрея Шептицького як новатора-підприємця, бізнес-тренера та одного з найуспішніших інвесторів України. Зроблено висновок про те, що будучи монахом, він розбудовував економіку Галичини та став одним з найвпливовіших підприємців Європи