Експериментальне дослідження рівня сформованості готовності студентів-майбутніх психологів освіти до надання консультативної допомоги - Журавель, А.В. (Університет "КРОК", 2013)
У статті проаналізовано останні дослідження проблеми готовності психологів освіти до професійної діяльності; виокремлено основні особистісні та функціональні характеристики суб’єкта, необхідні для ефективного виконання ним функцій психолога-консультанта; висвітлено результати експериментального дослідження рівня сформованості готовності студентів-психологів 4-5-тих курсів педагогічних ВНЗ до надання консультативної допомоги
Keywords: психолог освіти; консультативна діяльність; готовність до професійної діяльності