Досудове врегулювання як спосіб вирішення господарського спору - Григорчук, М.В. (Університет "КРОК", 2016)
У статті досліджено природу і сутність досудового врегулювання як легітимного способу вирішення господарських спорів. Автор статті детально проаналізував взаємозв’язок матері альної і процесуальної складових у загальному механізмі захисту прав і охоронюваних законом інтересів суб’єктів господарювання. Акцентовано увагу на правових колізіях, виявлених під час дослідження проблем, пов’язаних із визначенням місця і ролі досудового врегулювання спорів у господарському праві України.
Keywords: досудове врегулювання; господарський спір; захист прав і охоронюваних законом інтересів суб’єктів господарювання; господарський процес; Господарський процесуальний кодекс України; суб’єкт господарської діяльності