Розвиток інформаційного суспільства. Т.10. Інформаційно-комунікаційні аспекти міжнародної та національної безпеки - Ткач, Д.І.; Картунов, О.В.; Кравченко, Ю.В.; Неділько, С.М.; Лобас, В.Х.; Запорожець, Т.В.; Кігель, В.Р.; Лободаєв, В.М.; Магда, Є.В.; Маруховський, О.О.; Мелько, Л.Ф.; Терещук, В.І.; et al. (Університет «КРОК», 2013)
Цей том монографії присвячений актуальним питанням формування та розвитку інформаційного суспільства в Україні та світі. Розглянуті теоретичні, політичні, комунікативні, гуманітарні, економічні й технологічні аспекти інформаційного суспільства, показано роль процесів становлення нового етапу розвитку людства в контексті міжнародної та національної безпеки. Дане видання розраховане на викладачів, студентів-міжнародників, журналістів та всіх, хто цікавиться сучасним етапом розвитку міжнародних відносин і викликами міжнародній та національній безпеці.
Keywords: інформаційне суспільство; політичне лідерство; державна влада; дипломатія; українсько-російські відносини; геополітика; брендинг; PR; зв’язків із громадськістю; масові комунікації; країнознавчі проєкти; туристична індустрія; інформація