Використання чат-ботів на основі штучного інтелекту в навчанні майбутніх менеджерів проєктів - Мушинський, О.Ю.; Бевзюк, Н.С.; Мушинський, Олег Юрійович; Бевзюк, Нікіта Сергійович (Укр. держ. ун-т науки і технологій, 2026)
В роботі досліджено використання чат-ботів на основі штучного інтелекту в навчанні майбутніх менеджерів проєктів. Показано їхній потенціал у персоналізації навчання, моделюванні професійних ситуацій, розвитку рефлексії та формуванні готовності до роботи в умовах невизначеності. Визначено основні напрями застосування чат-ботів і окреслено ризики їх використання в освітньому процесі. Обґрунтовано доцільність педагогічно виваженого впровадження таких технологій у професійну підготовку менеджерів проєктів.
The use of ai-based chatbots in the education of future project managers
Keywords: штучний інтелект; освітні чат-боти; менеджерів проєктів; персоналізація навчання; діяльнісний підхід