Окремі аспекти еволюції бікамералізму - Француз-Яковець, Т.А.; Француз-Яковець, Тетяна Анатоліївна (Університет «КРОК», 2017)
У статті розглянуто історико-правові апперцепційні поняття та тенденції становлення бікамералізму в період Античності на території сучасної Європи, проаналізовано особливості історичного розвитку парламентаризму на теренах України.
Keywords: античність; бікамералізм; парламентаризм