Терапевтична метафора як метод юнгіанського консультування - Ткач, Р.М.; Ткач, Разіда Мугаллімовна (Університет «КРОК», 2017)
У статті розглядаються можливості використання метафори в психологічному консуль туванні, зміст, мета і завдання юнгіанського консультування, способи створення метафори клієнтом і психологом; дається визначення терапевтичної метафори і пропонується схема її конструювання, а також – авторська методика в контексті аналітичної психології
Keywords: аналітична психологія; юнгіанське консультування; терапевтична метафора