Термінологічні проблеми законодавства щодо безпеки дорожнього руху - Кравченко, А.В. (Університет "КРОК", 2016)
Досліджено тенденції процесів у сфері безпеки дорожнього руху України, стан її понятійно го врегулювання та вплив зазначених тенденцій на стан аварійності у дорожньому русі. Надано оцінку сучасному стану правового забезпечення безпеки дорожнього руху України та описано шляхи його вдосконалення
Keywords: безпека дорожнього руху; правове регулювання; термінологічний апарат; юридична техніка; нормотворчість