Менеджмент клінічних досліджень - Сумець, Олександр Михайлович (Університет «КРОК», 2023)
У навчальному посібнику викладено питання, що розкривають парадигму сучасного менеджменту організацій різної галузевої належності, концептуальний погляд автора на менеджмент у системі клінічних досліджень. Приділена увага SMART-технологіям і їхньому застосуванню у сфері охорони здоров’я і клінічних дослідженнях. Описані особливості застосування технології блокчейну для виконання клінічних досліджень та методика розрахунку ефективності його запровадження. Для здобувачів вищої освіти, що навчаються за спеціальністю 073 «Менеджмент» освітніх програм «Управління закладами охорони здоров’я» і «Менеджмент клінічних досліджень».
Keywords: менеджмент; клінічні дослідження; Smart-технології; блокчейн