Англійська мова для студентів-психологів - Сорока, Ірина Анатоліївна (Університет «КРОК», 2018)
Метою навчального посібника є забезпечення формування необхідних комунікативних мовленнєвих компетенцій у сферах професійного та ситуативного спілкування в усній і письмовій формах; формування вмінь та навичок самоосвітньої діяльності; розвиток критичного та креативного мислення; удосконалення навичок практичного володіння іноземною мовою в різних видах мовленнєвої діяльності в обсязі тематики, зумовленої професійними потребами; розвиток навичок одержування новітньої фахової інформації через іноземні джерела та опанування засобами її опрацювання; мотивація та розвиток позитивного ставлення до вивчення іноземної мови. Навчальний посібник «Англійська мова для студентів-психологів» («English for Psychology students») призначено для аудиторної та самостійної підготовки з англійської мови для професійного спілкування студентів освітнього рівня «Бакалавр», слухачів магістерських навчальних програм, аспірантів вищих навчальних закладів спеціальності «Психологія», викладачів, науковців, та всіх, хто прагне поглибити свої знання з англійської мови.
English for Psychology students
Keywords: англійська мова