Планування реалізації проектів державно-приватного партнерства в морських портах - Дем’янченко, А.Г. (Університет «КРОК», 2013)
У статті проаналізовано поняття «інфраструктурний проект» і визначено сутність інфраструктурних проектів у діяльності морських портів України. Розглянуто послідовність підготовчих заходів для реалізації проектів державно-приватного партнерства (ДПП). Визначено фактори успішної реалізації проектів на етапі організації їх виконання
Keywords: інфраструктурний проект; державно-приватне партнерство