Шапоренко, О.І.Чібузор, О.Л.2024-10-222016Шапоренко О.І. Фактори впливу інновацій на конкурентоспроможність сільськогосподарської продукції/ О. І. Шапоренко, О. Л. Чібузор //Вчені записки Університету «КРОК». Серія «Економіка». - 2016. - Вип. 43. - С. 165-1722307-6968https://dspace.krok.edu.ua/handle/krok/3738У статті визначено п’ять груп факторів (фактори часу, фактори якості, фактори прибутку, фактори знань та інвестиційні чинники), які покликані забезпечити створення інновацій, зниження собівартості виробництва і збільшення прибутку від їх реалізації. Уточнено зміст поняття «конкурентоспроможність сільськогосподар ської продукції»ukконкурентоспроможністьінноваціїсільськогосподарська продукціяфакторисільськогосподарське підприємствоФактори впливу інновацій на конкурентоспроможність сільськогосподарської продукціїArticle