Поняття та структура адміністративно-правового статусу державної судової адміністрації України - Курило, Володимир Іванович; Левченко, Діана Сергіївна; Левченко, Діана (ВД "Інтернаука", 2017)
У статті визначено поняття адміністративно-правового статусу Державної судової адміністрації як визна ченої законодавством сукупності правових елементів, які визначають місце Державної судової адміністрації в системі органів судової влади, характеризують її правове становище у сфері судочинства та визначають особливості здійснен ня адміністративно-правових відносин у площині реалізації адміністративно-правового забезпечення органів судової влади
Keywords: адміністративно-правовий статус; Державна судова адміністрація; орган судової влади; публічна адміністрація; юридичні елементи