Нормотворча діяльність Державного центру Української Народної Республіки в екзилі - Панова, І.Ю. (Університет "КРОК", 2016)
У статті досліджено нормотворчу діяльність Державного центру Української Народної Республіки в екзилі. Окремо з’ясовано процедуру прийняття нормативних актів, виокремлено суб’єкти нормотворчості, види нормативних актів, встановлено порядок набрання чинності нормативними актами.
Keywords: нормотворча діяльність Державного центру Української Народної Республіки в екзилі; Українська Національна Рада; Державний центр Української Народної Республіки в екзилі