Проблеми розвитку фінансової діяльності в Україні - Козенюк, В.О.; Щербак, Л.В. (Університет «КРОК», 2017)
У статті досліджено основні проблеми, які виникають в процесі здійснення фінансової діяльності. Автори статті не лише дослідили позиції видатних вчених, що стосуються даної ситуації, а і запропонували конкретні шляхи вирішення ряду проблем, в тому числі підтримали ідею кодифікації та систематизації фінансового законодавства, прийняття єдиного нормативно-правового акту, який регулюватиме особливості фінансової діяльності.
Keywords: фінансова діяльність; фінансово-правові норми; публічні фінанси; фінансовий контроль; ефективність фінансового законодавства; позитивне фінансове право