Мінімізація ризиків українського підприємства-експортера на міжнародних ринках - Одягайло, Б.М.; Швай, В.В. (Університет «КРОК», 2016)
У статті досліджено теоретичні та методологічні основи вимірювання впливу і мінімізації негативного впливу ризиків на міжнародну економічну діяльність підприємства. Проведено моніторинг міжнародного економічного середовища та його впливу на формування ризиків підприємств на ринках залізорудної галузі. Сформульовано про позиції щодо вдосконалення системи мінімізації негативного впливу ризиків на міжна родну економічну діяльність ВАТ «Інгулецький гірничозбагачувальний комбінат».
Keywords: ризик; міжнародна економічна діяльність; ринок залізорудної сировини; система управління; мінімізація негативного впливу ризиків