Оцінка стану економічної безпеки підприємств різної галузевої приналежності - Сумець, О.М.; Короп, А.В.; Сумець, Олександр Михайлович (Університет «КРОК», 2017)
У статті зазначено, що забезпечення економічної безпеки є однією з пріоритетних функцій сучасного підприємства. Вказано на значимі складові економічної безпеки підприємства. Систематизовано сучасні підходи до оцінки стану економічної безпеки підприємств різної галузевої належності, виконано їхній якісний аналіз. Вказано на основні недоліки існуючих підходів до оцінки економічної безпеки, сформульовано висновки щодо їхнього вдосконалення.
Keywords: підприємство; економічна безпека; підходи; оцінка; аналіз