Специфіка використання технологій управління в процесі діяльності приватних охоронних структур - Копитко, М.І.; Прихідько, С.М.; Копитко, Марта Іванівна (Університет «КРОК», 2018)
У статті здійснено аналіз та обґрунтовано доцільність використання технологій управління у процесі діяльності приватних охоронних підприємств. У розрізі кожної технології управління визначено переваги її використання та узагальнено основні методи їхньої реалізації.
Keywords: приватні охоронні підприємства; технології управління; контролінг; аутсорсинг; бюджетування; маркетингові технології; моніторинг середовища; логістика; збалансована система показників; реінжиніринг бізнес-процесів; система управління якістю; технології залучення та утримання клієнтів; технології управління персоналом; корпоративна культура