Обґрунтування типу земель і режимів їх використання в еколого-економічній системі - Шапоренко, О.І.; Соколова, О.Г.; Гуменюк, О.Ю. (Університет «КРОК», 2018)
У статті визначені перспективні шляхи використання земель з урахуванням еколого-економічних умов, які останнім часом стають вирішальними через кризовий стан, викликаний деградацією і забрудненням земельних угідь.
Keywords: еколого-економічні аспекти; сільськогосподарські культури; тип земель; режим використання; якість ґрунтів; система землеробства; деградація; еколого-економічна типологія; землекористування