Логістичне забезпечення міжнародної торгівлі - Алькема, В.Г.; Алькема, Віктор Григорович (Університет «КРОК», 2017)
У статті на основі аналізу теоретико-методичних і науково-практичних аспектів логістичної діяльності в міжнародному логістичному середовищі сформульовано авторське розуміння та подано структуру логістичного забезпечення в міжнародній торгівлі. Розкрито місце та роль окремих складових логістичного забезпечення цієї сфери діяльності. Визначено взаємозв’язок окремих складових логістичного забезпечення між собою
Keywords: міжнародна торгівля; логістичні компанії; забезпечення діяльності; логістичне забезпечення; організаційно-економічне забезпечення; інформаційне забезпечення; інфраструктурне забезпечення