Розробка концепції онлайн продажів продуктів харчування для торгових мереж на українському ринку - Березюк, Віталій Олегович (СГ НТМ "Новий курс", 2018)
Стаття присвячена актуальним проблемам та засадам розвитку вітчизняної інтернет торгівлі продуктами харчування. Проведено аналіз загального стану та ролі продовольчого сегменту в мережі. Досліджено специфіку функціонування найбільш відомих комерційних проектів, які спеціалізуються на реалізації продовольчих товарів. Визначено основні фактори розвитку та перспективи розширення масштабів продовольчої інтернет-торгівлі в Україні. Запропоновано власну модель організації онлайн продажів
Keywords: Інтернет-торгівля; онлайн-торгівля; продукти харчування; продовольчі товари; торговельна мережа; рітейл; сайт; доставка замовлення.