Економіка України: шляхи виходу із кризи - (:unkn) unknown (Університет «КРОК», 2015)
У збірнику представлені матеріали доповідей учасників Міжвузівської студентської економічної конференції «Економіка України: шляхи виходу із кризи», яка відбулась 11 грудня 2015 року в стінах Вищого навчального закладу «Університет економіки та права «КРОК». Збірник розрахований на наукових і науково-педагогічних працівників вищих навчальних закладів і наукових установ, студентів, аспірантів та докторантів, які цікавляться актуальними проблемами розвитку сучасної економіки, а також на широкий читацький загал.
Keywords: економіка; економіка України