Експериментальне вивчення професійно важливих якостей охоронника приватного охоронного підприємства - Вітомський, Ю.Л. (Університет «КРОК», 2011)
У статті подано дані експериментального вивчення професійно важливих якостей охоронника приватного охоронного підприємства
Keywords: професійно важливі якості; опитувальник; методика; охоронник