Аналіз індивідуально-психологічних якостей, що забезпечують позитивне прийняття нововведень науково-педагогічними працівниками вищого навчального закладу - Мельніченко, О.І. (Університет "КРОК", 2015)
У статті представлено результати факторного аналізу індивідуально-психологічних якостей, що забезпечують позитивне прийняття нововведень науково-педагогічними працівниками. У процесі дослідження згруповано змінні вихідного масиву та визначено назви кожного з п’яти факторів. Проаналізовано змісто ве наповнення кожного фактора. Проведений факторний аналіз показав місце, роль та вагу кожної з індивідуально-психологічних якостей у структурі психологічної основи, що забезпечує позитив не прийняття нововведень науково-педагогічними працівниками вищого навчального закладу
Keywords: фактор; психологічні якості; нововведення; прийняття