Підходи до формування капіталу аграрних та агропромислових підприємств - Лелюк, О.О.; Ананьєва, Олеся Олександрівна (Університет «КРОК», 2014)
У статті розкрито методичні підходи до формування капіталу аграрних та агро промислових підприємств. Обґрунтовано критерій визначення раціонального співвідношення між оборотним і основним капіталом. Розроблено алгоритм визначення потреби в оборотному капіталі агропромислового підприємства.
Keywords: оборотний капітал; основний капітал; раціональне співвідношення між оборотним і основним капіталом; потреба в оборотному капіталі