Захист прав дітей в умовах збройного конфлікту в Україні: теоретико-правові аспекти даної проблематики - Француз, А.Й.; Саламахіна, І.В.; Француз, Анатолій Йосипович (Університет «КРОК», 2018)
У статті розглянуто порушення прав дитини в умовах збройного конфлікту, визначено пропозиції щодо вдосконалення чинного законодавства з метою закріплення прав дітей, які постраждали внаслідок збройного конфлікту.
Keywords: захист прав дітей; збройний конфлікт; порушення прав дітей; теоретико-правові аспекти