Вплив домінування лівої півкулі мозку на наявність у особистості лінгвістичних здібностей - Чакова, А.І. (Університет "КРОК", 2014)
У статті досліджено матеріали сучасних літературних джерел з метою визначення впливу домінування лівої півкулі на наявність лінгвістичних здібностей. Подано аналіз основних підходів до пояснення природи лінгвістичних здібностей
Keywords: лінгвістичні здібності; міжпівкулева асиметрія; мова; мовлення