Проблема вивезення і привласнення українських культурних цінностей - Філоненко, Назар; Кириленко, Володимир Іванович (Університет «КРОК», 2021)
У тезах розкривається зміст проблеми привласнення культурних цінностей українців представниками імперської влади. Розкриваються можливі способи вирішення проблеми повернення українських культурних цінностей, за міжнародним правом.