Формування економічної безпеки держави в сучасних умовах - Січиокно, Г.Б. (Університет «КРОК», 2017)
Визначено основні елементи архітектоніки поняття «економічна безпека» та наведено його визначення. Розглянуто зміст діяльності в сфері економічної безпеки та базові принципи побудови «української моделі» економічної безпеки. Запропоновано основні напрями її формування в нинішніх умовах
Keywords: економічна безпека держави; внутрішні та зовнішні загрози; концепція економічної безпеки; стратегія економічної безпеки