Створення бікамерального парламенту як основи на шляху виходу з політичної кризи - Француз-Яковець, Т.А.; Француз-Яковець, Тетяна Анатоліївна (Університет "КРОК", 2014)
У статті аналізуються дискусійні питання стосовно двопалатних парламентів, розглядаються передумови створення та особливості функціонування двопалатних парламентів у світлі пошуку можливих шляхів виходу з політичної кризи.
Keywords: двопалатний парламент; бікамералізм; політична криза; якість законодавства; стабільність державної влади