Румик, І.І.Румик, Ігор Іванович2024-11-052016Румик І.І. Методичні підходи до оцінки ресурсного потенціалу продовольчого виробництва/ І. І. Румик //Вчені записки Університету «КРОК». Серія «Економіка».- 2015. - Вип. 40. - С. 19-292307-6968https://dspace.krok.edu.ua/handle/krok/4154У статті подано теоретичний аналіз сутності виробничого потенціалу в продовольчому підкомплексі. Досліджено його ресурсні складові. Обґрунтовано практичні напрями стабілізації та підвищення ефективності продовольчого виробництва на основі аналізу вартісних методик оцінки потеukпотенціалвиробництвометодикапродовольствооцінкаресурсиМетодичні підходи до оцінки ресурсного потенціалу продовольчого виробництваArticlehttps://orcid.org/0000-0003-3943-639X