Управління процесами тестуванням програмного забезпечення з використанням agile підходів - Ставицький, Василь (Університет «КРОК», 2024)
У кваліфікаційній роботі досліджено актуальну проблему в управлінні процесами тестування програмного забезпечення з використанням Agile підходів, використовуючи методи та інструменти гнучкого управління проєктами. Проведено аналіз ключових проблем, що виникають під час інтеграції тестування в гнучкі процеси розробки, та запропоновано шляхи їх оптимізації для досягнення вищої якості продукту.
Keywords: гнучке управління; Agile менеджмент; фреймворк Scrum; Agile-технології тестування; Рефакторинг; Екстремальне програмування (XP)