Роль підприємця Євгена Чикаленка в діяльності українських громадських організацій в кінці ХІХ - на початку ХХ ст. - Пекна, Галина Борисівна; Жевлак, Ярослав Сергійович (Університет «КРОК», 2023)
Тези присвячено ролі підприємця Євгена Чикаленка в діяльності українських громадських організацій в кінці ХІХ – напочатку ХХ ст. Аналізовано його дії та роль до українських громадських організацій.