Неформальна освіта: виклики сьогодення та стратегії розвитку - Дьячук, І.В.; Зеліков, Д.О.; Дьячук, Ірина Віталіївна (УДУ імені Михайла Драгоманова, 2024)
Вимоги до рівня знань сьогоднішньої молоді постійно зростають. Трансформація освітнього процесу відбулася у нас на очах, після пандемії та з початком війни. Зростання рівня тривожності та стресу, невизначеність, зміни у звичному ритмі життя збільшили випадки тривожних розладів, депресії, поглибили проблеми з концентрації уваги, вплинули на фізичне та психологічне здоров'я як учнів та викладачів
Keywords: освіта; неформальна освіта