Управління інвестиційними проектами в інноваційній сфері - Каліна, І.І.; Гобадзе, З. (Університет «КРОК», 2015)
У статті досліджено основні аспекти інвестиційних проектів в інноваційній діяльності, а також економічна ефективність управління інвестиційними проектами для створення нових видів продукції
Keywords: інвестиційні проекти; інноваційна діяльність; управління