Формула ідеального соціального забезпечення - (:unkn) unknown (Університет «КРОК», 2017)
У збірнику представлені матеріали доповідей учасників Науково-практичної конференції «Формула ідеального соціального забезпечення», яка відбулась 9 листопада 2017 року в стінах Вищого навчального закладу «Університет економіки та права «КРОК». Збірник розрахований на наукових і науково-педагогічних працівників вищих навчальних закладів і наукових установ, студентів, аспірантів та докторантів, які цікавляться актуальними проблемами розвитку сучасної економіки, а також на широкий читацький загал.
Keywords: соціальне забезпечення; страхування